• Toiminnallisuuteen liittyvät evästeet:
    __atuvc
    Eväste liittyy AddThis social sharing sovelmaan, mikä on upotettu useille verkkosivustoille, ja jonka tarkoituksena on helpottaa sisällön jakamista sosiaaliseen mediaan tai viestisovelluksiin. Se säilyy vuoden ajan.
    joomla_user_state
    Eväste pitää yllä kirjautuneen käyttäjän istuntoa ja se poistetaan istunnon päättyessä.
  • Markkinointiin ja mainontaan liittyvät evästeet
    _gat_UA*
    Google analyticsin eväste, jonka avulla Googlen anlytiikkapalvelu yksilöi vierailun kohteena olevan sivuston. Tämän evästeen elinikä on vuosi.
  • Tehokkuuteen liittyvät evästeet:
    _ga
    Google Analyticsin vaatima eväste, joka mahdollistaa käyttäjien toiminnan seuraamisen, tilastoinnin ja profiloinnin. Eväste säilyy 2 vuotta.
    _gid
    Kuin edellinen. Säilyy vuorokauden.