Kuluneena keväänä koettujen yllätysten jälkeen kuoromme pääsi kuin pääsikin lopulta kokoontumaan ja laulamaan yhdessä ainakin kerran. Pidimme kauden päätösharjoituksen keskiviikkona, kesäkuun toisena päivänä Alppilan kirkon terassilla. Oli upea laulaa kerrankin yhdessä keskellä kesäistä Kalliota kolmosratikan satunnaisen kolkkeenkin säestyksellä.

Kaikkien koronarajoitustenkin keskellä Kallion Kantaattikuoro pystyi harjoittelemaan lähes normaalisti syksyllä 2020. Harjoituspaikkamme oli tilava Kallion kirkko, missä saatoimme pitää laajat turvavälit laulaessamme maskit tai visiirit kasvoillamme. Ehdimme esiintyä muutamassa messussa syksyllä 2020 sekä toteuttaa joulukonsertin YouTube-kanavallemme ennen tiukkojen kokoontumisrajoitusten voimaan astumista

 Juhlavuotenamme 2021 olemme harjoitelleet Teamsin välityksellä ja ilahduttaneet stemmalaulullamme läheisiämme. Työn alla ovat olleet Anton Brucknerin Gradualet, Johann Sebastian Bachin motetti Jeesu aarteheni (Jesu meine Freude BWV 277) Heikki Klemetin ja K. V. Wesalan sovittamana versiona sekä W. A. Mozartin Requiem. Odotamme optimistisina uusia harjoittelumahdollisuuksia.

Meillä on ollut onnea kun olemme saaneet jatkaa rakasta harrastustamme johtajamme Tommi Niskalan johdolla. Häntä olemme päässeet tapaamaan myös yksitellen, kun hän antoi meille henkilökohtaisia laulutunteja. Koemme, että meillä on vahva yhteys keskenämme ja pidämme toisistamme hyvää huolta.

Talven kuluessa olemme laatineet 110:n toimintavuoden kunniaksi kuoron verkkosivuille uuden ulkoasun ja jonkin verran muokanneet sivujen rakennetta ja jatkamme sivuston työstämistä edelleen. Sivut on laatinut kuoron työryhmä, ja uskoaksemme se tukee paremmin kuoron luonnetta, ja mahdollistaa paremman yhteydenpidon yleisön kanssa.

Nyt uskallamme rohkeasti uskoa, että elokuussa pääsemme jatkamaan harjoituksiamme kutakuinkin normaalisti. Konserttejakin on suunniteltu loppusyksyyn, ja niistä kerromme enemmän sitten myöhemmin.

Hyvää kesää kaikille, nähdään kesän jälkeen!