Avoin kuoroharjoitus: W. A. Mozartin Requiem

2019-08-21 18:15 - 21:00
Kallion seurakunnan seurakuntakoti - Siltasaarenkatu 18, Helsinki

Syksyn kuorokausi alkaa!

Tervetuloa tutustumaan Kallion Kantaattikuoroon avoimissa harjoituksissa. Äänenavauksen jälkeen harjoittelemme osia Mozartin Requiemista kuoronjohtaja Tommi Niskalan johdolla. Teos on kuoron ohjelmassa myöhemmin syksyllä. Ota mukaan oma nuotti (Bärenreiter-editio) tai voit lainata nuotteja paikan päällä.

Jos liittyminen kuoroon kiinnostaa, voit samalla ilmoittautua koelauluun. Nyt etsimme erityisesti alttoja ja bassoja, mutta muissakin äänialoissa on tilaa laulajille, joilla on vahva kuorolaulutausta ja hyvä nuotinlukutaito.

Odotamme, että kuorolainen sitoutuu kuoron aikatauluihin ja on valmis myös omatoimiseen harjoitteluun: vastineeksi tarjoamme hienoja kokemuksia kivassa porukassa.

Voit sopia koelaulusta avoimissa harjoituksissa tai jo etukäteen lähettämällä sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Harjoitus pidetään Kallion seurakuntakodissa (Siltasaarenkatu 28).

Kaikki päivät

• 2019-08-21 18:15 - 21:00