Avoimet harjoitukset

2019-01-16 18:15 - 21:00
Kallion seurakuntakoti - Siltasaarenkatu 28
Helsinki

Tervetuloa Kallion Kantaattikuoron avoimiin harjoituksiin keskiviikkona 16.1.2019 klo 18.15. Avataan ensin yhdessä äänet ja sen jälkeen voit kokeilla, miltä tuntuu laulaa yhdessä kuoron kanssa työn alla olevaa ohjelmistoa. Toki voit tulla mukaan myös vain kuuntelemaan ja seuraamaan harjoituksia.

Tänä keväänä harjoittelemme J. S. Bachin Johannes-passiota, joka esitetään 16.4.2019. Harjoitusaikaa on siis tasan kolme kuukautta! Syksyllä 2019 ohjelmistoon on tulossa mm. W. A. Mozartin Requiem.

Avoimet harjoitukset ovat myös hyvä tilaisuus varata aika koelauluun. Etsimme laulajia, joilla on vahva kuorolaulutausta ja hyvä nuotinlukutaito. Odotamme, että kuorolainen sitoutuu kuoron aikatauluihin ja on valmis myös omatoimiseen harjoitteluun: vastineeksi tarjoamme hienoja kokemuksia kivassa porukassa.

Voit sopia koelaulusta avoimissa harjoituksissa tai etukäteen lähettämällä sähköpostia.

Tervetuloa mukaan musisoimaan!

Kaikki päivät