Kallion Kantaattikuoron hieno konserttivuosi huipentuu Ilo ilmestyy! -joulukonserttiin Kallion kirkossa lauantaina 14.12.2019 klo 18.00.

Ilo ilmestyy

Konsertin ohjelman rungon muodostavat hengellinen joulumusiikki ja suomalainen joulutraditio sekä osin meditatiivinenkin sävelmaailma. Konsertin solistina esiintyy yksi Suomen eturivin tenoreista, karismaattinen Jyrki Anttila.

Tervetuloa kokemaan joulun ilo ja valo tunnelmalliseen Kallion kirkkoon.

solistina Jyrki Anttila, tenori
Konsertin johtaa Tommi Niskala

Kallion kirkko
Itäinen papinkatu 2, Helsinki

Liput 15 €
Ennakko-ostoetu: liput 12 € verkkokaupasta ja kuorolaisilta 8.12.2019 asti.

The marvelleous concert year of the Kallio Cantata Choir culminates in the Christams concert on 14 December 2019 at 18.00. Spiritual Christmas music, finnish Christmas tradition and even meditative melodies are forming the body of this concert.

Come and join us to experience the joy and light of Christmas in Kallio Church.

Kallio Cantata Choir
Tenor soloist Jyrki Anttila
Conducted by Tommi Niskala

Tickets 15 € at the door or 12 € in advance from the internet shop and from choir members by 8 December 2019.